Sök
cart icon

Cryptoguard kodningssystem


CryptoGuardCryptoguard är ett flexibelt, lönsamt och säkert kodningssystem för digital-TV. Med Cryptoguard kan du distribuera obegränsat med kanaler och paketera dem som du önskar. Abonnenten behöver bara en enda digitalbox för alla kanaler och från olika leverantörer.

Kodningssystemet Cryptoguard är serverbaserat med ett fullskaligt kundhanteringssystem(SMS) som administreras via ett webgränssnitt i t ex Firefox eller Internet Explorer.

Systemets SMS är även enkelt att integrera mot eventuella befintliga ekonomisystem. Exempel på tjänster som Cryptoguard stöder är PPV och smart hantering av tvillingabonnemang. System stöder både DVB-T och DVB-C samt SD och HD.

Nu finns också Cryptolite – ett enkelt kodningssystem som inte som sin storebror kräver dedikerad hårdvara, utan finns i form av mjukvaruoption i A2Bs EXM-serie. Operatören kodar utvalda kanaler och abonnenten öppnar kanalerna med ett förbetalt programkort(12 månaders förbetalt). Kortet fungerar i Cryptoguardmottagare och i CryptoCAM modulen.

VISA PRODUKTERPostadress:
Skylink AB
Box 179
431 22 Mölndal

Besöksadress:
Skylink AB
Kråketorpsgatan 24
431 53 Mölndal

Telefon växel: 031-776 89 90
E-post: info@skylink.se