Sök
cart icon

SMATV/Huvudcentraler


Vad är SMATV?

SMATV står för Satellite Master Antenna Television, och hänvisar till ett system som använder flera satelliter och signaler för att skapa en enda integrerad kabelsignal för distribution till ett kabelnät.Med andra ord, med en SMATV system kan du bli ditt egna "in-house"-kabelbolag.

Hur fungerar det?

Installerade parabolantenner och TV-antenner ta emot programsignaler från satellitleverantörer och lokala tvsändningar och skickar in dem i rack av elektronisk utrustning. Denna utrustning sammanställer och kompinerar ihop de kanaler som du väljer att disributera till en enda kabelsignal. Detta flöde kan även inkludera lokala kanaler såsom universitets-TV, informations-och anslagstavlor m.m. Radiokanaler kan även läggas med.

A2B E-serie


a2b design for TV

A2B E-serie är ett mästerverk i kompakt format och prestanda. Den perfekta lösningen för SMATV och kabel-TV-nät. Flexibel, högkvalitativ och kostnadseffektiv.

I E-serien finns allt typer av enheter du behöver för att bygga en komplett huvudcentral.

Mottagare för satellit, terrest och kabel-TV. Med Conax, NDS och common interface. Transmodulatorer QPSK till QAM, 8PSK(DVB-S2) till QAM. Frekvensomvandlare – från/ till alla frekvenser inom 47-862MHz. FM-radio processor för mono, Nicam-stereo och med inbyggd FM-radio.

E-serien kan fjärrstyras via IP med EMU-100 fjärrstyrningsenhet.

VISA PRODUKTER

A2B EXM-serie


a2b design for TV

A2B EXM-serie har revolutionerat marknaden. Digital spegling av analogt utbud möjliggörs även i mindre TV-nät.

Med de kompakta EXM-enheterna väljer du insignal från DVB-S/S2, DVB-T, DVB-C och ASI. Du bygger upp egna muxar med total kontroll på PSI/SI. Inbyggd remultiplexer och RF-modulator för QAM eller COFDM.

Från vad du vill till vad du vill.

Med tre basenheter klarar du alla tänkbara kombinationer

  • ESX-200 för mottagning av satellitsignaler(DVB-S/S2)
  • ETX-200 för mottagning av terresta signaler(DVB-T)
  • ECX-200 för mottagning av kabel-TV(DVB-C)

VISA PRODUKTER

Cryptoguard kodningssystem


CryptoGuardCryptoguard är ett flexibelt, lönsamt och säkert kodningssystem för digital-TV. Med Cryptoguard kan du distribuera obegränsat med kanaler och paketera dem som du önskar. Abonnenten behöver bara en enda digitalbox för alla kanaler och från olika leverantörer.

Kodningssystemet Cryptoguard är serverbaserat med ett fullskaligt kundhanteringssystem(SMS) som administreras via ett webgränssnitt i t ex Firefox eller Internet Explorer.

Systemets SMS är även enkelt att integrera mot eventuella befintliga ekonomisystem. Exempel på tjänster som Cryptoguard stöder är PPV och smart hantering av tvillingabonnemang. System stöder både DVB-T och DVB-C samt SD och HD.

Nu finns också Cryptolite – ett enkelt kodningssystem som inte som sin storebror kräver dedikerad hårdvara, utan finns i form av mjukvaruoption i A2Bs EXM-serie. Operatören kodar utvalda kanaler och abonnenten öppnar kanalerna med ett förbetalt programkort(12 månaders förbetalt). Kortet fungerar i Cryptoguardmottagare och i CryptoCAM modulen.

VISA PRODUKTERPostadress:
Skylink AB
Box 179
431 22 Mölndal

Besöksadress:
Skylink AB
Kråketorpsgatan 24
431 53 Mölndal

Telefon växel: 031-776 89 90
E-post: info@skylink.se