Sök
cart icon

Skylinks leverantörer

Elvox

ElvoxElvox är ett familjeföretag som grundades 1954 i Padova i nordöstra Italien. Sedan dess har verksamheten utvecklats och breddats och varumärket Elvox är idag välkänt i ett 40-tal länder. Företaget har två produktionsenheter samt huvudkontor i Padova, dessutom finns filialer i Milano och Turin. Totalt har företaget ca 200 anställda. Elvox ser innovation som en nyckelfaktor i verksamheten. För dem innebär detta att sträva efter att utveckla lösningar som kombinerar ett stort utbud av funktioner med enkel installation och användarvänlighet. Snygg och modern design är ytterligare ett plus och ett kännetecken för Elvox porttelefonsystem. En annan viktig ledstjärna i verksamheten är kvalitet. Samtliga Elvox-produkter har CE-märkning, dvs uppfyller EU:s direktiv. Elvox är också sedan 1997 certifierade enligt ISO9001. Således har företaget ett kvalitetsledningssytem som överensstämmer med de riktlinjer/krav som specificerats enligt denna internationella standard för kvalitetsarbete.

Länk hemsida: www.elvox.com


Tonna

TonnaFranska Tonna grundades 1949. Namnet var då Labo Radio, men kom några år senare att bli Antennes Tonna. 1952 fick man patent på en antenn som utvecklats för att kunna ta emot signal från en sändare på Eiffeltornet. Detta kom att innebära ett första uppsving för Tonna och företaget blev känt för sin utveckling och tillverkning av radio- och TV-antenner. Verksamheten utvecklades efter hand och företagets verkliga boom kom i början av 80-talet. I Frankrike lanserades då en omfattande plan för landets kabel-TV-nät. Tonna blev en av de främsta leverantörerna av utrustning för byggandet av kabel-TV-nät i Frankrikes 50 största städer. 1984 börsintroducerades företaget. Fem år senare såldes bolaget av dess grundare till Canal + samt ytterligare en intressent. År 2000 köptes dock Tonna tillbaka av nuvarande VD samt några tjänstemän. Idag är Tonna Électronique ledande inom design och tillverkning av system och produkter för satellit- och kabel-TV. I Frankrike är företaget marknadens huvudaktör vad beträffar TV-relaterade produkter, med kunder som bl a Stade de France och Europaparlamentet i Strasbourg. Tonnas produkter finns också sedan länge på bl a den noreuropeiska marknaden och exportens andel står för en allt högre del av företagets omsättning. Tonna har sitt säte i närheten av Paris, med fabrik (65 anställda) i Mondelange samt huvudkontor (100 anställda) i Reims. Skylink är ensam återförsäljare av Tonnas högkvalitativa och innovativa produkter i Sverige.

Länk hemsida: www.tonna.com


EuroPack

Kabeltillverkaren EuroPack har sin produktionsanläggning strax utanför Ravenna i nordöstra Italien. På bara ett 20-tal år har företaget lyckats nå en internationellt ledande ställning som tillverkare av koaxialkabel. Ständigt pågående forskning och utveckling, framstående teknologi och omsorg om kvalitet har möjliggjort denna utveckling. Under varumärkesnamnet CabLink har EuroPack tagit fram ett brett produktsortiment som tillgodoser moderna krav på digital överföring. Idag producerar företaget ca 50 miljoner meter kabel årligen. EuroPacks koaxialkabel motsvarar europeiska normer och standards och företaget är certifierat enligt ISO 9001.

Länk hemsida: www.cablink.com


Eupen

EupenDet belgiska företaget Eupen har en historia som kan spåras långt tillbaka, närmare bestämt till år 1747. Företaget startade då sin tillverkning, som vid denna tid var i liten skala och utgjordes av olika typer av rep och trossar (!) i jute. Produktionsinriktningen bestod i många årtionden, men i slutet av 1800-talet övergick Eupen till att börja tillverka kabel av olika slag och vid tiden strax för 2:a världskriget hade man redan en fullt integrerad och med tidens mått modern fabrik för kabelproduktion. Således var företaget tidigt ute och kom därigenom att bli föregångare i den tekniska utvecklingen ett flertal gånger, exempelvis i början av 60-talet då koaxialkabel från Eupen användes i ett pilotprojekt med installation av kabel-TV i två belgiska städer. Under 80- och 90-talen har företagets utveckling främst inriktats på områdena miljö och kvalitet. Arbetet med kvalitet omfattar alla stadier i produktionsprocessen, från design till kundservice. Eupen kvalitetscertifierades enligt ISO 9001 år 1993 och har idag nöjda kunder på fem kontinenter.

Länk hemsida: www.eupen.com


A2B

a2bA2B Electronics AB utvecklar och tillverkar elektronisk utrustning inom områdena SMATV och kabel-TV. Företaget är beläget i Motala, en stad som ofta betraktas som Sveriges radio- och satellitcenter. A2b:s produktportfölj omfattar ett brett utbud av digitala och analoga produkter för mottagning och distribution av satellit-TV och marksänd TV. År 2000 köpte A2B Electronics AB ett annat Motala-företag, Aurora Communication Systems AB. Dessa båda företag utgör nu koncernen A2B-Aurora Electronics Group. De två fusionerade bolagen kommer att fokusera på forskning och utveckling för att kunna erbjuda den senaste tekniken på den växande marknaden för digital-TV. Skylink är ensam återförsäljare av A2B:s produkter i Sverige.

Länk hemsida: www.a2b.se


SATEL

SATELSATEL är ett till 100% privatägt polskt bolag med verksamhet inom design, produktion och försäljning av högkvalitativa elektroniska produkter inom larmsektorn. Produktsortimentet omfattar larmcentraler, sirener, detektorer, stationer för övervakning, fjärrstyning via radio och switchande nätaggregat.

Både hårdvara och firmware bygger på innovativa tekniska lösningar, helt utvecklade av SATELs egna ingenjörer på FoU-avdelningen. Konstanta investeringar i ny teknik banar väg för bolagets ledande marknadsposition.

SATELs maskinpark är tillverkad av världsledande producenter och den näst intill helt automatiserade produktionsprocessen borgar för perfekt tillförlitlighet på samtliga produkter. State-of-the-art tillverkningsteknik och kontinuerligt samarbete med ledande leverantörer ger högsta kvalitet på tillverkade produkter. Maskinparkens effektivitet och dess mångsidighet tillåter företaget att behålla en konkurrensfördel på hela produktsortimentet.

Med SATEL-kvalitet menas att varje produkt ska uppfylla ett stort antal krav i varje fas av dess utveckling, från design till prototyptillverkning och produktion samt omfattande tester. Tack vare detta har produkterna egenskaper som perfekt tillförlitlighet, enkel installation och användarvänlig drift. Alla de ovan nämnda åtgärderna utgör bolagets certifiering enligt ISO 9001:2000.

SATELs produkter har vunnit internationellt erkännande bland distributörer, installatörer, organisationer inom övervakning och slutanvändare. Det auktoriserade distributionsnätet består av nationella och internationella samarbetspartners från över 20 länder, de senare resulterar i dynamisk exporttillväxt.

Till våra kunder tillhandahåller vi kompetent service och support, vi erbjuder en installatör supportsamtal, internetdiskussionsforum, direktkontakt med försäljningsavdelningen och en möjlighet att träffa representanter och ledningen av företaget vid större mässor i säkerhetsbranschen. Feedback- information från våra kunder genomgår en grundlig analys för att påverka utveckling och förädling av produkter.

Ända sedan starten 1990 har företaget ständigt utvecklas, vilket har gett en betydande tillväxt i sysselsättningen. För närvarande omfattar SATELs personal över hundra engagerade specialister, som ständigt strävar efter högsta kvalitet i varje aspekt av deras verksamhet. Effektivt samarbete i vänlig atmosfär bidrar till den ökande graden av kundtillfredsställelse, vilket i sin tur utgör företagets framgång på marknaden.

Länk hemsida: www.satel.eu

Vimar

a2bVimar som startades 1945 har etablerat sig som en av värdens ledande tillverkare inom fastighetsautomation, smarta hem samt designade uttag och strömställare.

Under åren har Vimar byggt upp ett internationellt rykte för ledande design, kvalitet, teknik och tillförlitlighet, Vimars produkter är ofta valet för ledande arkitekter, skeppsvarv och hotell med en referenslista som innehåller: Sheraton Hotell, Ferretti Shipyard, Fincantieri, Cunard och Oyster Yachts för att nämna några.

Länk hemsida: http://www.vimar.co.in/en/intPostadress:
Skylink AB
Box 179
431 22 Mölndal

Besöksadress:
Skylink AB
Kråketorpsgatan 24
431 53 Mölndal

Telefon växel: 031-776 89 90
E-post: info@skylink.se