Nyheter


Öppettider över jul- och nyårshelgen

Vi önskar alla våra kunder, samarbetspartners och leverantörer en riktigt god jul och ett gott nytt år. Under ledigheterna har vi öppet följande tider:

23/12 Måndag: öppet
24/12 Tisdag:  stängt
27/12 Fredag: stängt
30/12 Måndag: stängt
31/12 Tisdag: stängt
2/1 Torsdag: öppet
3/1 Fredag: öppet

Skylink stödjer BRIS

Bris, Barnens rätt i samhället, är en av Sveriges ledande barnrättsorganisationer som varje dag kämpar för ett bättre samhälle för barn. Med barnkonventionen som grund stöttar Bris barn i utsatta situationer, mobiliserar samhället och påverkar beslutsfattare för ett samhälle där varje barn känner till sina rättigheter och där barnets rättigheter tillgodoses.

Skylink storsatsar på trådlösa larm ifrån Satel

Skylink har nu larm från polska Satel som är en etablerad leverantör i ett flertal länder i Europa.

Fördelen med Satels larm:

  • Tillverkningen görs i deras egen fabrik i Gdansk, Polen, och varje komponent genomgår djupgående tester innan dom godkänns för leverans.
  • Larmen kopplas ihop med tråd eller trådlöst, allt efter kundernas egna behov.
  • Alla larmen är EN-50131 certifierade och uppnår de säkerhetsstandarder som krävs för Grade 2 eller Grade 3.

Larmsystemen från Satel är så mycket mer än bara ett larmsystem - Vill du få med smarta hem funktioner tillsammans med ditt larm? Då är Satel rätt larm för dig.

  • Med Satels system kan du smidigt och enkelt styra din ventilation, belysning, dörrar, och allt i ditt hem som du vill kunna styra.
  • Systemen är både lätta att installera och programmera och larmen är helt oberoende, vilket innebär att du inte blir fast vid någon specifik leverantör där Larm centralen finns utan du kan själv välja efter ditt eget tycke.
  • Anslutningsmöjligheterna är varierande, välj själv om du vill koppla upp dig mot GSM nätet, Ethernet (TCP/IP) eller om larmet skall verka helt lokalt.
  • Smidig styrning av ditt larm och dessa funktioner finns genom manöverpanelen, applikationen eller ett enkelt knapp tryck på fjärrkontrollen.

Har dina kunder ett befintligt tråd inkopplat larm idag men skulle vilja styra det med en applikation? Inga problem

Satels larmdetektorer fungerar tillsammans med ett redan existerande system, allt som behövs är en Larmpanel för programmeringen och koppla de befintliga larm komponenterna till deras konverterare så skickar den signalen trådlöst istället och du kan nu styra ditt system via Satels applikation.

 

 

 

Eikon Exé - The Collections: Flat and Vintage


Från essensen av Eikon Exé-täckplattor föds två nya typer av brytare: Flat and Vintage, för att ge inredningsprojekt en ännu mer distinkt exklusivitet och en djärvare identitet i enlighet med de senaste stilistiska trenderna, som föreslår en återkomst av traditionella silhuetter och visar samtidigt en preferens för linjära former.

Flat täckplattor och brytare
Tillgänglig i både standard och hemmeautomationssystemsversion (även i KNX-standard) representerar Flat brytaren symbolen för renhet och linearitet. Plana och fyrkantiga brytare skapar en trevlig infällningseffekt för att betona täckplattans strukturerade tilltalande. Med mattvita, antracitgrå, borstad nickel, borstad mörkbrons och guld, kan en elegant "Total Look" uppnås enligt de senaste stiltrenderna, till exempel enkla silhuetter och rena, elementära geometrier. Brytarna kan lasergraveras med ikoner och piktogram med personlig RGB-bakgrundsbelysning.

Vintage täckplattor och brytare
Vintagebrytaren omfamnar fascinerande linjer med en modern twist som ger en exklusiv, lätt retro stil. Metallspakar finns i olika ytbehandlingar: matt vit, antracitgrå, borstad nickel, borstad mörkbrons och guld och i kombination med täckplattan Eikon Exé i samma finish erbjuder en matchande stil, sofistikerad men samtidigt ren och linjär. Täckplattor kan skräddarsys med en exakt logotyp och brytaren kan elegant laseras med ikoner och piktogram för att identifiera alla olika funktioner.

Easy Access - Smart dörrlås

 

EasyCode V2

EasyCode V2 är ett kodlås för ytterdörren och levereras som standard med ett glidande lock som döljer tryckknapparna, vilket ger låset en elegant design.

Levereras med standardlåsbox för skandinaviska dimensioner med krokskena för extra säkerhet.

EasyCodeV2 är förberedd för EasyBluetooth och EasyRing Lock-modulen. Den förra låter dig låsa upp låset via app på din telefon när du är nära låset. EasyRing-låsmodulen låter dig koppla ihop lås och EasyRing WIFI-ringklockor så att du kan fjärrlåsa/öppna låset från EasyRing App när du vill.

Enkel installation utan att borra i dörren om dörren inte är från ca. 1985 eller tidigare. Om dörren är äldre än detta kan den fortfarande monteras, men du måste förvänta dig lite mer arbete med installationen. Slutstycke för ram ingår också.

TEKNISK DATA:
• Yttermått: 19,5 cm x 4,8 cm x 3,0 cm
• Innermått: 20,5 cm x 4,8 cm x 3,0 cm
• Batterier: DC 1,5v AA 3 st
• Antal användare / koder: 10
• Nödinmatning: Med nyckel
• Arbetstemperatur: -35 till +50 grader
• Arbetsfuktighet: 20 till 80%
• Vattentät: IP65
• Bruttovikt / nettovikt: 2,75 / 1,85 kg
• CE-godkänd

 

 

Friskvård - 13 Hills

För drygt en vecka sedan, den 17 augusti besökte två lag ifrån Skylink Jönköping att vara med på 13 Hills. Det var femte gången den vackra klättringen uppmärksammades i staden.

Det är inget vanligt motionslopp utan man kör i lag om två personer där man skall ta 13 kontroller som strategiskt finns på toppen av olika klättringar. Man får själv välja rutt men alla kontroller skall tas för godkänt resultat.

I år var loppet kantat av misärväder och mycket vind vilket gjorde det loppet extra hårt. Det var den tuffaste banan hittills med över 2800 höjdmeter klättring och många partier av grus. De båda Skylink lagen gjorde ett bra lopp men tyvärr klarades inte cut-off tiden på 7 timmer pågrund av punktering. Men kul var det!

Analogin till det vardagliga blir att när man tror att man inte kan ta ett tramptag till på grund av att det går så brant uppför så gäller det att kämpa på, till slut når du toppen och kan få återhämta dig i backen nedför.

 

Vår partner VIMAR var med och sponsrade vårt deltagande i 13 Hills.

Besök hos VIMAR med våra KNX-kunder

Tillsammans med några av Skylink närmaste kunder, Elinväst & Oppunda El, besökte vi vår leverantör VIMAR i Italien under perioden 24-26 juni. Där genomgick vi en utbildning i programmering av VIMARs smarta-hem system By-Me (KNX-kompatibelt) samt tittade på spännande nyheter som lanseras under hösten och början av nästa år.