Nyheter


Ny leverantör Vivotek

Skylink expanderar sitt sortiment inom CCTV med Vivotek som ny leverantör.

Ny försäljningschef på Skylink

Maja Metsma tillsätts som ny försäljningschef på Skylink. Maja kommer närmast ifrån en tjänst som Regionchef på Cupola Brand och Säkerhet AB och hon har sedan tidigare en lång erfarenhet av ledande befattningar inom försäljning. Maja tillträder sin tjänst den 3 Juni.

- Vi är glada över att få hälsa Maja välkommen till Skylink. Hon kommer att bidra på ett fint sätt till företagets fokus på effektiva försäljningsprocesser och kundorientering, säger Martin Männer, VD för Skylink.

Italiensk design i Katrineholm!

För er som gillar Italiensk design, besök Oppunda El i Katrineholm för att känna och klämma på VIMARs fantastiska brytare.

VIMAR i Datormagazinet

I senaste numret av Datormagazinet (nr 2-3 2019) skrivs det en hel del om det Smarta Hemmet och om vår partner VIMARs Friends of Hue-brytare!

CES 2019

Vi startar det nya året med ett besök på CES-mässan i Las Vegas, för att bygga nya relationer med företag med nya och innovativa produkter.

God Jul & Gott Nytt År!

Vi vill tacka alla våra kunder för ett fantastiskt 2018! Vi ser med tillförsikt framemot nästa år och välkomnar 2019 tillsammans med er. 

Skylinks julgåva 2018 går till BRIS

VI SKINGRAR MÖRKRET FÖR ENSAMMA BARN I JUL!

Vår julgåva 2018 går till Bris arbete för att alla barn ska få en god jul och en ljus framtid.

Då kör vi!

Då kör vi! Börje Salming kommer, DJ Chris kommer, kommer du?

Välkommen till Welands monter i D-hallen, 13-16 November.

Vi ses!