Eikon Exé - The Collections: Flat and Vintage



Från essensen av Eikon Exé-täckplattor föds två nya typer av brytare: Flat and Vintage, för att ge inredningsprojekt en ännu mer distinkt exklusivitet och en djärvare identitet i enlighet med de senaste stilistiska trenderna, som föreslår en återkomst av traditionella silhuetter och visar samtidigt en preferens för linjära former.

Flat täckplattor och brytare
Tillgänglig i både standard och hemmeautomationssystemsversion (även i KNX-standard) representerar Flat brytaren symbolen för renhet och linearitet. Plana och fyrkantiga brytare skapar en trevlig infällningseffekt för att betona täckplattans strukturerade tilltalande. Med mattvita, antracitgrå, borstad nickel, borstad mörkbrons och guld, kan en elegant "Total Look" uppnås enligt de senaste stiltrenderna, till exempel enkla silhuetter och rena, elementära geometrier. Brytarna kan lasergraveras med ikoner och piktogram med personlig RGB-bakgrundsbelysning.

Vintage täckplattor och brytare
Vintagebrytaren omfamnar fascinerande linjer med en modern twist som ger en exklusiv, lätt retro stil. Metallspakar finns i olika ytbehandlingar: matt vit, antracitgrå, borstad nickel, borstad mörkbrons och guld och i kombination med täckplattan Eikon Exé i samma finish erbjuder en matchande stil, sofistikerad men samtidigt ren och linjär. Täckplattor kan skräddarsys med en exakt logotyp och brytaren kan elegant laseras med ikoner och piktogram för att identifiera alla olika funktioner.